Gypsy Jazz band boeken? Dat kan hier!

Sfeervolle, akoestische en swingende gypsy jazz band á la Django Reinhardt. Boek hier  uw feest, bruiloft, afstuderen of bedijfsopening.

 

Een gypsy jazzband kan ook op UW feest, receptie, bruiloft of afstuderen

Een gypsy jazz band met musici die hun sporen verdiend hebben in de Gypsy Jazz. Zij speelden onder andere met Jimmy en Stochelo Rosenberg en Fapy Lafertin.

 

Reinier Voet is met zijn gypsy jazz band Pigalle44 sinds jaar en dag een graag geziene gast op feestjes, afstudeerpartijen, openingen en recepties. De ervaring heeft hem geleerd dat muziek op de achtergrond een waardevolle aanvulling voor elke gezellige gelegenheid. Dus ook voor UW feestje!

Praat gezellig met uw gasten en geniet van de ontspannen swingende muziek in de stijl van Django Reinhardt. Reinier werkt met professionele musici die echter nog nooit het plezier in muziek maken hebben verloren: de uitgelezen band voor u!

 

Bekijk een filmpje van een optreden

 

 

Deze gypsyjazzband werkt met veel gasten. Onder de bandleden vindt u naast de harde kern Reinier Voet (sologitaar), Jan Brouwer (ritmegitaar en zang) en bassiste Jet Stevens bijvoorbeeld violisten Karin van Kooten en Jelle van Tongeren; accordeonisten Gert Wantenaar en Rob Stoop en rietblazers Olaf Hoeks en David Lukacs. Musici die u misschien kent van bands van Mathilde Santing, The Dutch Swing College en La Luna.

De gezellige liedjes van ritmegitarist Jan Brouwer nemen u mee terug naar de jaren dertig van de vorige eeuw en doen een beetje denken de muziek uit de tv serie “The Singing Detective”.

Nieuwsgierig geworden en meer zien? Kijk vooral even rond op onze website www.gypsyjazzband.nl

Of toch alvast meteen maar even vragen wat zo’n gypsyjazzband moet kosten? Er is een optie voor (bijna) elke beurs!

Bel even met Reinier Voet 06-24502819 of Jan Brouwer 0651786491

Sinds kort ook te boeken via Gigstarter